+30 6944740580 info@paxoi-cruises.com
Price
*Παρακαλώ σημειώστε ότι την υψηλή περίοδο συχνά ξεπουλάμε μέχρι και μια εβδομάδα νωρίτερα, προγραμματίστε εκ των προτέρων για να μην χάσετε!

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

5693

Get a Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+30 6989678212

info@paxoi-cruises.com

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ 1: Εμβληματική κρουαζιέρα στους Παξούς, 3 ΜΠΛΕ ΣΠΗΛΑΙΑ & ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ

  • Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Σάββατο στις 10.00
  • Μέγιστος αριθμός ατόμων: 300
  • Μάιος-Σεπτέμβριος μόνο με εισιτήριο
  • Παραλαβή: Πάργα
  • Επιστροφή στις 18.45

Η εμβληματική κρουαζιέρα στους Παξούς και στους Αντίπαξους με τις Γαλάζιες Σπηλιές: μια μαγική μέρα κρουαζιέρας, περιήγησης στα αξιοθέατα, κοινωνικοποίησης, κολύμβησης και αγορών.

Πρόγραμμα*

10 π.μ. Αποβάθρα Πάργκα 10π.μ. (παραλαβή) Google Map

11.15 π.μ. Χωριό Λόγος, Νησί Παξοί: Παρελθόν κρουαζιέρας. Μετά από ιστιοπλοΐα απέναντι από την Πάργα, στα ηπειρωτικά, φτάνουμε στο Λόγγος, ένα πραγματικά γραφικό χωριό και το μικρότερο από τα τρία κύρια χωριά των Παξών. Σημείωση: Κρουαζιέρα μόνο, δεν σταματάμε ή αποβιβαζόμαστε εδώ.

11.30 π.μ. Χωριό Λάκκα, Νησί Παξών: Εξερευνήστε και κολυμπήστε. Δεματιζόμαστε στη Λάκκα, μια γοητευτική πόλη φυσικό λιμάνι με κρυστάλλινα νερά. Μπορείτε να απολαύσετε καφέ ή γλυκά από τα παραδοσιακά αρτοποιεία ή καφετέριες, να κάνετε brunch σε μια από τις μικρές παραδοσιακές ταβέρνες, να δείτε τοπικά προϊόντα στις πολλές μπουτίκ, ή να κολυμπήσετε στην όμορφη παραλία με βότσαλα, την παραλία Χαράμι.

**Αναχώρηση από Λάκκα στις 1.15 μ.μ.**

1.30μ.μ. Διάσημα γαλάζια σπήλαια, νησί Παξοί. Κοντά στο Παπάντι, την Αχαΐα και την Ορθόλιθο.Ταξιδεύουμε δίπλα στους βράχους που μοιάζουν με πύργο που στεγάζουν τις διάσημες Γαλάζιες Σπηλιές, και επισκεπτόμαστε τρεις από αυτές από κοντά: Παπάντι, Αχάη και Ορθόλυθος. Καιρός που επιτρέπει, θα μπούμε σε μερικές από τις σπηλιές για μια πραγματικά μαγική εμπειρία! Φέρε την κάμερα σου!

2.45 μ.μ. Παραλία Βουτόμι, Νήσος Αντίπαξος: Αξιοθέατα και κολύμπι. Κρουαζιέρα στο νησί των Αντιπαξών, με μαγευτικά γαλαζοπράσινα νερά και απαλές αμμουδιές που μοιάζουν να είναι φτιαγμένες από χρυσό. Θα αγκυροβολήσουμε κοντά στη διάσημη παραλία Βουτούμι (που συχνά αναφέρεται ως η παραλία «Γαλάζια Λιμνοθάλασσα» επειδή μοιάζει με την κινηματογραφική παραλία) όπου μπορείτε να απολαύσετε μια χαλαρωτική βουτιά στην όμορφη κρυστάλλινη θάλασσα για έως και 45 λεπτά. Σημείωση: δεν υπάρχει αποβίβαση στο νησί ή την ίδια την παραλία, καθώς τα σκάφη δεν μπορούν να εισέλθουν σε αυτήν την περιοχή, αλλά μπορείτε να κολυμπήσετε στην ακτή, αν το επιθυμείτε!

**Αναχώρηση Αντιπάξου 3.30μμ**

4 μ.μ. Χωριό Γάιος, Νήσος Πάξος: Εξερευνήστε και κολυμπήστε. Ταξιδεύουμε στο Γάιο, την πρωτεύουσα των Παξών. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μεσημεριανό γεύμα, κέικ και καφέ στα πολλά παραθαλάσσια καφέ και ταβέρνες, και να αγοράσετε μοντέρνα ρούχα, κοσμήματα και πήλινα σκεύη, τοπικές ελιές και έλαια. Αποβιβαστείτε για ψώνια και εξερευνήσεις για 1,5 ώρα, και αν δεν είχατε αρκετό κολύμπι, υπάρχει η μικρή παραλία Giana, 250 μέτρα με τα πόδια αριστερά από το λιμάνι, μετά την κεντρική πλατεία.

**Αναχώρηση Γάιος στις 5.30 μ.μ. μέσω καναλιού — μοναδική διαδρομή για Vicky F**

6.45 μ.μ Αποβάθρα Πάργας (αποβίβαση)

* Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών το πρόγραμμα της κρουαζιέρας ενδέχεται να τροποποιηθεί.

Εισιτήρια

ΕΚΔΡΟΜΗ 1

26 Ιουνίου – 4 Σεπτεμβρίου 2024: ΤΡΙ / ΤΕΤ / ΠΕΜΠΤΗ / ΣΑΒΒ
Εισιτήρια: Ενήλικες €40 / Παιδιά 4-12 €20 / Βρέφος κάτω των 4 ετών ΔΩΡΕΑΝ

5 – 30 Σεπτεμβρίου σειρές 2024: ΤΡΙ / ΠΕΜ / ΣΑΒΒ
Εισιτήρια: Ενήλικες €35 / Παιδιά 4-12 €20 / Βρέφος κάτω των 4 ετών ΔΩΡΕΑΝ

Εισιτήρια διατίθενται καλώντας τον Σάββα στο +30 6989678212 (Ελληνική Γλώσσα)
Ή στείλτε μας email (Αγγλική και Ελληνική Γλώσσα)
Ή αγοράστε εισιτήρια στο σκάφος Vicky F στην προβλήτα της Πάργας το προηγούμενο βράδυ ή το πρωί της εκδρομής*
*Λάβετε υπόψη ότι την υψηλή περίοδο συχνά κάνουμε κράτηση έως και μία εβδομάδα νωρίτερα, σας παρακαλούμε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων για να μην χάσετε!

Χάρτης
  Εκδρομή με σκάφος στους Παξούς
Φωτογραφίες
1 travellers are considering this tour right now!

Proceed Booking