+30 6944740580 info@paxoi-cruises.com
Price
*Παρακαλώ σημειώστε ότι την υψηλή περίοδο συχνά ξεπουλάμε μέχρι και μια εβδομάδα νωρίτερα, προγραμματίστε εκ των προτέρων για να μην χάσετε!

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

6027

Get a Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+30 6989678212

info@paxoi-cruises.com

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ 2:

Γοητευτική μίνι κρουαζιέρα των ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ, BLUE CAVE/TRIPTOS ARCH και Γάιος, ΠΑΞΟΣ (Μετ’ επιστροφής από την Πάργα)

  • 10.00 π.μ
  • Μέγιστος αριθμός ατόμων: 300
  • Ιούνιος - Σεπτέμβριος μόνο με εισιτήριο
  • Παραλαβή: λιμάνι Πάργας
  • Επιστροφή στις 5:45 μ.μ

Απολαύστε τον παράδεισο του νησιού ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ και την παραλία της Βουτομής “Blue Lagoon”, δείτε το ΜΠΛΕ ΣΠΗΛΑΙΟ και την καταπληκτική Αψίδα ΤΡΙΠΤΟΣ (γνωστή και ως Καμάλα) και αφιερώστε χρόνο εξερευνώντας και τρώγοντας στο ήσυχο χωριό Γάιος, στους Παξούς: μια χαλαρή μέρα κρουαζιέρας, περιηγήσεις , κοινωνικοποίηση, κολύμπι και ψώνια

Πρόγραμμα

10:00 Προβλήτα Πάργας (Παραλαβή) Google Map

11.15 π.μ. Παραλία Βουτόμη, Αντίπαξοι: Αξιοθέατα και κολύμπι. Κρουαζιέρα πέρα ​​από το νησί των Αντίπαξων, με τα εκπληκτικά γαλαζοπράσινα νερά και τις απαλές αμμουδιές που μοιάζουν σαν να είναι φτιαγμένες από χρυσό. Θα αγκυροβολήσουμε κοντά στη διάσημη παραλία Βουτούμι (συχνά αναφέρεται ως η παραλία «Blue Lagoon» επειδή μοιάζει με την παραλία του κινηματογράφου) όπου μπορείτε να απολαύσετε μια χαλαρωτική βουτιά στην όμορφη κρυστάλλινη θάλασσα για έως και 1 ώρα. Σημείωση: δεν υπάρχει αποβίβαση στο νησί ή στην ίδια την παραλία καθώς δεν μπορούν να μπουν βάρκες σε αυτήν την περιοχή, αλλά μπορείτε να κολυμπήσετε μέχρι την ακτή εάν το επιθυμείτε!

**Αναχώρηση από Αντίπαξους 12.15μμ**

12.40 μ.μ. Διάσημα Γαλάζια Σπήλαια και Βραχώδεις Σχηματισμοί, Νήσοι Παξοί: Κοντά στον Ορθόλιθο και στην «Αψίδα του Τρίπητου» Ταξιδεύουμε δίπλα στους πύργους βράχους που φιλοξενούν τις περίφημες Γαλάζιες Σπηλιές και επισκεπτόμαστε ένα από αυτά από κοντά: τον Ορθόλιθο Καιρός Αν το επιτρέψουμε, θα μπούμε στο σπήλαιο για μια πραγματικά μαγική εμπειρία Περνάμε κρουαζιέρα από την Αψίδα Τρυπητός (επίσης γνωστή ως Καμάρα), μια φυσική αψίδα βράχου που είναι στην πραγματικότητα μέρος μιας καταρρακωμένης θαλάσσιας σπηλιάς, ύψους πάνω από 20 μέτρα στην κορυφή της και μία από τις τα highlights για όποιον ταξιδεύει στην Ελλάδα.

2 μ.μ. Χωριό Γάιος, Παξοί: Εξερευνήστε, δειπνήστε και κολυμπήστε. Ταξιδεύουμε στον Γάιο, την πρωτεύουσα των Παξών. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μεσημεριανό γεύμα, κέικ και καφέ στις πολλές παραθαλάσσιες καφετέριες και ταβέρνες και να αγοράσετε μοντέρνα ρούχα, κοσμήματα και πήλινα σκεύη, τοπικές ελιές και λάδια. Αποβιβαστείτε για ψώνια και εξερεύνηση για 2,5 ώρες και αν θέλετε λίγο ακόμα μπάνιο, υπάρχει η μικρή παραλία Γιάνα, 250 μέτρα με τα πόδια αριστερά από το λιμάνι, μετά την κεντρική πλατεία.

**Αναχώρηση από τον Γάιο στις 4.30 μ.μ. μέσω καναλιού — μοναδική διαδρομή για τη Vicky F**

5.45 Προβλήτα Πάργας (Αποβίβαση)

* Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών το πρόγραμμα της κρουαζιέρας ενδέχεται να τροποποιηθεί.

Εισιτήρια

ΕΚΔΡΟΜΗ 2

28 Ιουνίου – 6 Σεπτεμβρίου: ΔΕΥ / ΠΑΡ / ΚΥΡ
Εισιτήρια: Ενήλικας €35 / Παιδί 4-12 €15 / Βρέφος κάτω των 4 ΔΩΡΕΑΝ

7-30 Σεπτεμβρίου ΔΕΥ / ΤΕΤ / ΠΑΡ / ΚΥΡ
Εισιτήρια: Ενήλικας €30 / Παιδί 4-12 €15 / Βρέφος κάτω των 4 ΔΩΡΕΑΝ

Εισιτήρια διατίθενται καλώντας τον Σάββα στο +30 6989678212 (Ελληνική Γλώσσα)
Ή στείλτε μας email (Αγγλική και Ελληνική Γλώσσα)
Ή αγοράστε εισιτήρια στο σκάφος Vicky F στην προβλήτα της Πάργας το προηγούμενο βράδυ ή το πρωί της εκδρομής*

*Λάβετε υπόψη ότι την υψηλή περίοδο συχνά κάνουμε κράτηση έως και μία εβδομάδα νωρίτερα, σας παρακαλούμε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων για να μην χάσετε!

Χάρτης

Εκδρομή με σκάφος στις Μπλε Σπηλιές

Φωτογραφίες
5 travellers are considering this tour right now!

Proceed Booking